Qui som

El Patronat

President
Genís Matabosch

Vicepresident
Joan Mompart

Secretari
Ramon Bech

Vocals
Montserrat González
Manoli Marín
Javier Sáinz Moreno
Maria Romaguera
Joan Soler-Jové

Equip

Direcció General
Genís Matabosch
Nasqué a Figueres el 1977. Diplomat internacional en Administració i Conservació del Patrimoni per l’Institut Nacional del Patrimoni de París i llicenciat en Història de l’Art. Autor de nombroses exposicions i publicacions sobre el circ. S’ha encarregat del management de les gires catalanes d’importants circs estrangers. Posseeix la major col·lecció espanyola de documentació circense i una de les principals a Europa on milers de peces repassen la història de  les arts circenses des dels seus orígens fins als nostres dies. Habitualment és membre dels jurats dels principals Festivals Internacionals de Circ d’arreu del món. 

Producció
Joan Mompart
Després de diplomar-se en Turisme per l’Escola Universitària del Maresme, cursà el Màster Oficial en Direcció Hotelera del CETT-UB. Amb només vint-i-nou anys, a banda de la seva experiència en la gestió hotelera, des de 2008 s’ha convertit en una peça clau de la producció d’espectacles –des del ticketing a recursos humans- de Genís Matabosch, amb qui és copropietari del Circ Rivel, la carpa de circ més còmode d’Europa. 

Administració
Maria Romaguera
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona, igualment cursà un postgrau en fiscalitat per a la petita i mitjana empresa. Màster en màrqueting i gestió comercial per la Universitat de Barcelona, des de 2003 treballa com assessora fiscal a RM Assessors amb seu a Girona. S’encarrega de la gestió administrativa de la fundació. 

Manteniment i publicitat exterior
Enrico Macaggi

Disseny gràfic
Paola Porra